Día doscientos setenta y tres, miércoles Dag 273, onsdag

Den här dagen har vi väntat på ett tag, med någon slags skräckblandad förtjusning. Gårdagskvällen spenderade vi bland annat med att tömma skåp och garderober och att packa väskorna, så idag var det bara själva städningen kvar. Först gick vi till skolan och hämtade ut våra uppsatser och gamla tentor, och tappra Amanda och Emma gjorde sina sista tentor. Vi tackade av skolpersonalen med blommor och inte ett öga var torrt, inte på mig i alla fall. Usch vad jobbigt!

Sista skolkaffet!

Sista terasshänget på skolan!

Omar, Laura, Eva och Tora, riktiga guldklimpar. Särskilt Eva, min extramamma!

Och så skolans trapp, bara för att


Vi köpte med oss sallad hem och sen städade vi av bara tusan så att vi skulle hinna klart tills taxin kom för att hämta upp oss och all packning. Innan vi var färdiga kom hyresvärden men vi hann inte riktigt prata klart med henne innan vi for. Vips var vi på stan, och ganska så "vips" fick vi upp alla hemska väskor för två trappor till hotellrummet. Värdinnan skrattade åt allt vi hade med oss men tyckte ändå att det var bra jobbat med 8 månaders liv i de "få" väskorna.

Lilla högen

Alltså det ser verkligen bättre ut än det var

Nya grannen: ramblan!

Filosofisk Amanda kollar in turisterna

Sen blev det kväller

Efter lite turbovila "uppepå", som farmor brukade säga, tog vi en vända på stan och shoppade och gick omkring tills krafterna verkligen var slut. Vi åt falafel och hasade oss iväg för att träffa klassen ute. Det blev en hel rad med farväl igen och det är ju verkligen inte roligt. De andra drog vidare ut och dansade, men själv har jag just kommit till hotellet och är väl ungefär slut som artist.

Imorgon hoppas vi på sol och en bra sista dag, men vi får se hur det slutar!

Inga kommentarer: