Día doscientos setenta y cuatro, jueves - Dag 274, torsdag

Det blev verkligen inte fint väder, attans! Men vi började i alla fall starkt med att inte kliva ur sängarna förrän vid elva-tiden. Sen fortsatte vi starkt med låååång brunch på Alsur, det mådde vi himla fint av.


Sen fortsatte vi jaga runt lite på stan och jag passade på att ha ett storgräl med en liten tönt i en souveniraffär. Verkligen inte vad man väntat sig, men så kan det ju gå i en stad som den här! Vi mötte upp några från klassen för en långfika lagom när ösregnet lättat lite, och sen var vi tvungna att ta farväl EN GÅNG TILL av dem. Usch! Sen följde Emma med oss för att hålla ett vakande öga över packningen, så att allt gick rätt till. Tur det!

Rummet, och all packning, och Amanda

Plaza Reial


En sista suddig bild uppför Via Laietana
Alsur!
Efter att ha packat om och packat om och packat om tills alla väskor verkade stämma hyfsat i vikt och utrymme, gav vi oss ut på stan igen, men denna gång för att ta avsked av Alsur och deras gudomliga mat och mojitos. Även Fanny mötte upp oss och vi åt så att vi knappt kunde gå hem allihopa. På allvar, vid läggdags låg vi alla tre och KVED ikapp, så jobbigt var det för magen var det. Men det var det värt! Är det sista kvällen så är det! Vi stoppade i oss så det räckte för en vecka och sen var det dags för ännu ett farväl, av Fanny. Det var inte ett dugg kul men man får försöka vara vuxen och tänka framåt, även om det inte är lätt alls.

Inga kommentarer: