Día doscientos setenta y dos, martes - Dag 272, tisdag

Den här dagen var mer eller mindre som igår, om inte ännu "tråkigare". Med allting nerpackat utom kläderna jag har på mig, datorn och tandborsten, är det ett logiskt val att sitta vid datorn. En del Chicago Hope, och så såg jag klart E.T. Gud så söt han är, åh.

Sen kom Emma och pluggade lite igen, så jag och Evelina passade på att ta en promenad till Roselló och kolla in läget. Målet var OpenCor för jag skulle köpa en liten uttänkt sak till Ville, och så ville vi säga hej då till Sagrada och känna lite på luften. Efter att ha hittat både den uttänkta saken och lite spontana pryttlar (som en bra film till exempel) tog vi oss en kaffe innan vi gick hem.


Parken vid Sagrada är sannerligen tjusig


Den uppmärksamme ser att detta är samma ställe jag och Amanda invaderade 22:a december!

Kaffet var lika gott idag, minst.

Tjurfäktningsarenan i all sin prakt

Flitiga tjejor
Sen hoppade vi ut genom dörren allihopa för att ta ett sista besök på tattarmarknaden vid Encants, men den var stängd idag. Jag och Eve gick ett varv vid Glòries istället, och jag fick med mig en urtjusig sjal och ett halsband (med fjärilar, som jag ska skrämma skiten ur Sara med) hem. Mycket bra.

Vad som inte var lite bra var att det började spöregna, så medan vi fikade satt vi och stirrade hålögt på regnet och undrade hur blöta vi skulle bli på väg hem. Svaret blev "ganska så blöta", men vi överlevde det också. Sen gick vi till Mercadona för sista gången och tjejerna handlade på sig parfym och på vägen hem köpte vi pizza, något som var himlans nödvändigt faktiskt (mest pizzan).

Och som extra bonus så har det börjat regna in i köket, alldeles fantastiskt! Skönt att det var nu och inte i början av vistelsen. För min del får taket rasa in när som helst mellan imorgon kväll och jordens undergång, kunde inte bry mig mindre.

Nu är det läggdags så vi orkar med allt som ska göras imorgon: duscha, gå till skolan och hämta uppsatser, gå hem, städa, släpa packningen till stan (med taxi, tack och lov), släpa upp skiten på hotellet, göra saker på eftermiddagen (?!?!) och sen göra nåt på kvällen, gud vet vad.

Godnatt för sista gången på Carrer de la Marina 124!

1 kommentar:

Sara / bajsaren sa...

Sjalen kan du lämna i Barcelona, din jävel! ;) hahahahaha. puss