Día doscientos sesenta y siete, jueves - Dag 267, torsdag

Sicken dag, sicken dag. Uppsatsen fick sig en rejäl omgång, men till eftermiddagen lade vi allt sånt tråk åt sidan och gick på avslutningsmys på skolan. Eva, Omar och Tora som driver skolan hade dukat upp fint med allt möjligt pica-pica, alltså småplock. Förutom den okristliga värmen blev det en fin stund på skolans terass, men lite vemodigt också så klart. Jag krängde iväg mina literaturböcker också, och lättade därmed packningen ytterligare lite, alltid välkommet.

Hett värre

Lisa, Eva, Sandra, Amanda, Evelina

Manda & Evepeve

Elisa & Johanna

Mera demonstrationer, det händer alltid något i den här stan
Sen tog vi oss vidare till Hacienda och proppade i oss mat och hade det gott. Vår bästa lärare under hela den här tiden, Laura, följde med oss så farvälet blev lite förlängt. Vi hade en trevlig kväll och var nog ganska nöjda när vi till sist kom hem ändå, om än trötta som 90-åringar.

Hela gänget, inklusive söta Laura

Och sen bauta-mojitos

En mysig kväll, det syns ju faktiskt på bilderna

Ja, mysigt var vad det var
Det enda farvälet som faktiskt var slutgiltigt idag var av Laura. Personalen på skolan träffar vi igen på onsdag och de andra lärarna var inte där så vi blev lite snuvade på de farvälen, men det var väl kanske lika bra det. Resten tar vi nästa vecka, kämpigt värre!

Inga kommentarer: