Día doscientos once, jueves - Dag 211, torsdag

Historialektionen gick smärtfritt.
Sista grammatiklektionen gick inte smärtfritt.
Lunchen gick mycket smärtfritt.
Promenaden till och i Parc Guell gick inte smärtfritt, men det var kul. Bildreportage följer:

Grammatik, we love it

Lunch på Alsur, we love it

Parc Guell, we love it (efter att ha hämtat andan efter uppförsbacken)

Våren och blommor som luktar, we love it

INTRESSANT kunskap, we love it

Solen, we love it

We lööv it

Bibliska symboler, we love it

Vatten-apparat-förklaringar, we love it

Efter-promenad-häng, WE LOVE IT.
Även den här gången var Iván en stjärna, och vi har lärt oss en massa saker om vatten, växter, arkitektur och Antoni Gaudí. Vi har fått sol och vi har svettats. Det har varit en lååång dag, men den har varit trevlig.

Amanda och jag har bekymrat oss lite över hur vi ska få kärlek eftersom ingen vill besöka oss (eller ja, vi vet inte säkert vilka som faktiskt kan och kommer att komma) så vi hade en teori på vägen hem att vi kunde gnida in oss med korv och gå och sätta oss i någon av alla hundparker som finns. För jag menar, till slut LÄR det ju komma fram en hund eller två som vi kan gosa med? Men TACK OCH LOV, så verkar det inte som att vi behöver gnida in oss med korv. PRISA GUD, jag får kanske lite kärlek ändå.

Nu är vi trötta och ömma och jag ska försöka att inte somna för sent. Inatt sov jag som en stock och det behövdes. Hoppas kunna upprepa det inatt och skapa en ny trend. Vi får se hur det går!

2 kommentarer:

Sara sa...

Men jag känner kärlek till dig! Oavsett om du är insmord med korv eller ej!

Hannah sa...

All kärlek till dig Sandra! Hoppas allt är bra med dig. Härliga bilder, underbart med vår. Igår kom det snö igen, så våren har inte riktigt hittat hit. Skulle jag inte ha börjat med mitt examensarbete så skulle nog jag och Ville kommit och gett dig en kram! Ha det bra!