Día doscientos cuatro, jueves - Dag 204, torsdag

Det enda som hänt idag är att det var 22 grader varmt ute, att jag har simmat mig svettig i pannan och att jag suttit i sängen och gjort ungefär ingenting. Lagom dag!

Tanken var kanske att jag skulle ha rejäl sovmorgon och sen pilla lite med både översättningen och uppsatsen, men nu blev det inte så. Sov som en kratta och kunde inte sova vidare imorse, så under protest gick jag "upp" och klädde på mig och satt sen i sängen med datorn i knät och gjorde ingenting alls. Att hasa sig iväg och simma kändes som en ganska stor ansträngning men det var klart värt det. Extra plus i kanten för att jag fick simma ensam i en egen bana nästan hela timmen.

I helgen (snart snart snart här) får det bli lite med arbete än idag, vi har en ny bok att läsa ut och uppsatsen måste nog få en spark i baken på riktigt snart. Amandas pappa kommer dessutom och hälsar på, så hur vi ska klara oss utan henne om dagarna vet vi inte riktigt.

Nu sitter vi här igen och gör ingenting, och förbereder oss för morgondagen. Först lite pratstund med översättningsläraren och sen sista översättningslektionen. Sen kommer som sagt det allra bästa: helg!

För att inlägget inte ska se så tråkigt ut som det är så bjuder jag härmed på en upplyftande bild:

Mr Mercury på gaybaren vi snubblade in på i höstas.

1 kommentar:

Sara sa...

hah! vår benbög!!!! :)