Día doscientos cinco, viernes - Dag 205, fredag

Nu är dagen till ända och jag kan se tillbaka på en lång dag av både ingenting, ingenting, och lite skola. Vi hade sista översättningslektionen och några saker trillade eventuellt på plats, för att sedan avsluta med en god lunch på vårt kära Alsur i Born. Vi satt tills solen försvann runt hörnet på ett hus och sen traskade vi hemåt.

Fin-kaffe + solsken + uteservering = sant

 På vägen hem såg vi till att köpa våfflor, för idag är det våffeldagen! Här finns inga våffeljärn (mig veterligen) så att man kan göra våfflor själv, utan man får lösa det på annat sätt. Plan A var att gå till churrerían och köpa varsin våffla för det brukar man kunna göra på såna ställen, men just "vår" churrería hade inte det i sitt utbud. Trist sa vi och testade på Mercadona istället. Där fanns det! Man kan nämligen köpa våfflor i tvåpack där, och tydligen kunde man också välja mellan "naturell" eller "naturell med en liten påse nutella till". Gissa vad vi valde?

Allt blir dessutom festligare med jordgubbar
 Efter detta har kvällen vigts enkom till att göra ingentingvettigtalls. Jag och Amanda glodde på söta djur på datorn och Aftonbladet och facebook omvartannat, när plötsligt följande inträffar:
amanda citerar aftonbladet: "motion minskar risken för hjärtattack vid samlag"
sandra: motion minskar väl risken för samlag överhuvud taget..
Det kan ju i och för sig vara sant egentligen, det är kanske en tolkningsfråga (jag menar, den tid man motionerar har man ju sannolikt inte samlag?), men jag menade faktiskt HJÄRTATTACK. Om jag påstår att vi skrattade efteråt, så är det sant. Och en underdrift. Så kan det gå när man har en hjärna som är så full av perfektion och kaos som min, säger vi. Vid niotiden försvann dessutom Amanda ut i mörkret för att möta upp sin pappa som precis anlänt till stan. Jag och Evelina tröstade oss med att ÄNTLIGEN ta igen lite tid med Dr. Quinn. Två avsnitt knäckte vi innan vi nu tröttnat och bestämt oss för att försöka sova. Som avslutning bjuder jag på två av de myyyycket söta klipp jag klickat mig fram till under tiden jag gjorde ingentingvettigtalls:



Jag vet verkligen inte vilken av dessa två corgies som är sötast. Den första är ju bara himla weird, och den andra är ju så söt när han dansar. Tänker lite på Tor och hans mat-rutiner.

Jaja, kram och sov gott!

1 kommentar:

Sara sa...

hahahahahaha! Motion och samlag! hahahaha