Día ciento noventa, jueves - Dag 190, torsdag

Hipp hurra för idag mår jag bra! Jag har till och med varit utanför dörren! Och klippt håret!

Efter en stunds jobb och finslip med översättningen tröttnade jag och Amanda och gjorde slag i saken och gick och klippte oss. Vi promenerade upp till Sagrada och hälsade på samma frisörer som jag klippte mig hos i höstas efter att först ha jäklats som attan med att skriva ut ett par ynka bilder jag skulle visa upp för att undvika missförstånd. Himlans vad stressade de var, frisörerna. Bilderna jag fick med mig från internetcafét skulle ha kunnat komma från 1912 och legat på havets botten med Titanic några år innan de åter såg dagens ljus, men frisören förstod trots allt vad jag menade. Det enda "missförståndet" skulle väl vara att det blev lite kortare än jag tänkt, men inte så att det stör.

Så nu går jag runt med en lugg som jag inte riktigt lärt mig hantera ännu. Får se vartåt det barkar med den, den riskerar att åka upp med hårspänne så fort jag är hemma, men det gör väl kanske inte så mycket i och för sig.

För övrigt har dagen bjudit på lite lagom plugg och lagom slapphet. Har skrivit nån slags början på en inledning till uppsatsen, valt text till slutprovet i översättning och börjat läsa på om boken Huasipungo som snart ska vara utläst. Dessa nöjen har jag varvat med lite criminal minds och Wall-E samtidigt som jag virkat. Heja mig! 25 spansktillverkade rutor!

Det tar sig!

1 kommentar:

Sara sa...

bild på klippet! NUUUU!